Művészkert

Gyakori eset, hogy ügyfeleink akkor fordulnak hozzánk kertészeti szaktanácsadás végett, ha a kertben olyan növényekkel kapcsolatos probléma lép fel, amit nem tudnak megoldani. Gyakori, hogy az interneten egymásnak ellentmondó információk találhatók, illetve önjelölt “szakértők” használhatatlan álmegoldásokat javasolnak.

Művészkert

Otthonunk körül mindig vannak olyan helyek, ahol szilárd burkolatra van szükség, ez lehet a járda, a kocsibeálló, vagy a kerti sütögető környéke. A térburkolás egy fontos mozzanat.

Művészkert

A jó sportteljesítményhez nemcsak kiváló sportolókra, hanem megfelelő feltétekre is szükség van, ezért szükséges a minőségi sportpálya építés és karbantartás.

Művészkert

A tökélesetes gyep a tökéletes kert alapja, így a füvesítés és gyepszőnyeg lerakás az egyik legfontosabb mozzanat.

Amennyiben azt szeretné, hogy a kertje a nyugalom szigete legyen, akkor a tóépítés és fürdőtó készítés meggondolandó, szakember segítségével pedig biztos azt gondolja, hogy élete egyik legjobb döntése volt.

Művészkert

Ha nem vagyunk olyan szerencsések, hogy rendelkezünk kedvünkre alakítható kerttel, akkor nem marad más, mint a beltéri dekorációk. A lakberendezés ezen részét is szakértelemmel vállaljuk. 

Művészkert

Gyönyörű, harmonikus kertünk abban az esetben lesz, ha a beültetett növények jól érzik magukat, egészségesek, megfelelő a víz- és tápanyag ellátásuk, ezért szükséges a talaj- és vízanalitika.

Művészkert

Az automata öntözőrendszer az egészséges kert egyik záloga. Segítségével a kertben található összes különböző növény az igényeinek és az évszaknak megfelelő vízmennyiséghez jut a kertfenntartás során, anélkül, hogy sok energiát kéne belefektetnünk. Ezen túl praktikus és diszkrét.

kerítés készítés

Hidrovetés, azaz gyepszőnyeg, vagyis folyékony gyepszőnyeg a kész gyep ártöredékéért.

Művészkert

Amennyiben elkészült a megálmodott kert, ahhoz, hogy minden évszakban élvezhessük annak szépségét, fontos a rendszeres karbantartás és ápolás. Növényfelügyelet, kertfenntartás szolgáltatással is foglalkozunk.   

kerítés készítés

A párásítás előnyei régóta ismeretesek. A kültéri klíma több helyen is előnyös lehet és megkönnyítheti életünket.

Művészkert

Amennyiben stílusos, egyedi, igényeire szabott, profi és színvonalas kertre vágyik otthonában, akkor profi szakember segítségét érdemes kérnie kertépítés és kerttervezés során.

kerítés készítés

A kertünkben nem csak a nappali fénynél, hanem este is gyönyörködhetünk. Ha a kerttervezés során számolunk a kerti világítás és látványeffektek kialakításával kellemes hangulatot teremthetünk és a közlekedést is biztonságosabbá tehetjük.

Művészkert

A szomszéd kertje mindig zöldebb – szokták mondani. Egy alapos kertdiagnosztika után nem kell többé ezt a kifejezést használnia.

Művészkert

Már a kert tervezésénél figyelembe kell venni a később kialakítandó szintkülönbségeket, és gondolnunk kell a megoldási lehetőségekre. Ezek kialakításánál számtalan ötlettel rendelkezünk. A szintkülönbségből eredő „problémákat” áthidalhatjuk lépcsővel vagy kanyargós kis járdával, amely stílusában illeszkedik a házunkhoz. Lépcsőkészítés , kerítéskészítés és támfalkészítés szolgáltatást is vállalunk a kertépítés mellett.

Művészkert

Akár velünk építteti meg a kertjét, akár egyedül vág bele ebbe a vállalkozásba, ahhoz, hogy kertjében sokáig gyönyörködhessen ismerni kell a növény víz- és tápanyagigényét, növekedési erélyét, végleges méretét, eredeti élőhelyét, amelyek növénytelepítés során kerültek kertjébe, hogy csak néhány dolgot említsünk.

Ez rengeteg információ, amelybe könnyű belezavarodni. Mi segítünk abban, hogy a megfelelő növények kerüljenek a kertjébe, legyen szó örökzöldekről, cserjékről, fákról, konténeres vagy szabadgyökerű növényekről.