Művészkert

A jó sportteljesítményhez nemcsak kiváló sportolókra, hanem megfelelő feltétekre is szükség van, ezért szükséges a minőségi sportpálya építés és karbantartás.

Sportpálya építés és karbantartás

A minőségi gyep és az öntözőrendszer telepítése és karbantartása fontos, nagy szakértelmet igénylő feladat, melyben már többéves tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk elégedett ügyfeleinktől. Ezen kívül sportpálya építés és karbantartás szolgáltatást is nyújtunk.

Sportpálya építés és karbantartás - Teljeskörű pályaápolási szolgáltatásunk keretében a következő munkálatokat végezzük el, igény szerint:

 

  • Automata öntözőrendszer tervezése, építése, fenntartása, lehetőség szerint fúrt kútra való csatlakoztatása sportpálya építés és karbantartás alatt.
  • Gyepfelület kialakítása és gondozása: hidrovetés, gyepszőnyegezés, magról történő telepítés, pótlások, gyommentesítés, növényvédelem, tápanyag-utánpótlás, szellőztetés, lyuggatás, hengerezés, kvarchomok-szórás.
  • Előre tervezhető évi költségek: pontos éves költségvetés készítése és ütemezés az igényelt szolgáltatások tükrében.
  • Folyamatos kapcsolattartás és konzultáció a pálya aktuális állapotával kapcsolatban, monitoring: rendszeres állapotfelmérés, mely lehetővé teszi a bizonyos problémák megelőzését, illetve a minél korábbi beavatkozást.

Tehát elejétől a végéig ott vagyunk és szakértelemmel támogatjuk. 

Sportpálya építés és karbantartás - víz- és talajanalitika extra szolgáltatással

 

Víz- és talajanalitika: a vizsgálat eredményeinek megfelelően talajjavítás sportpálya építés és karbantartás, telepítés előtt, illetve az öntözővíz ásványianyag-összetételének ismerete lehetőséget ad korrekcióra, amennyiben az szükséges.

Sportpálya építés és karbantartás

Az ingyenes pályadiagnosztikai szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk, hogy felmérjük és ellenőrizzük a sportpálya és öntözőrendszer állapotát, javaslatot teszünk az esetleges problémák orvosolására, aminek kivitelezésében természetessen szívesen segítünk. A sportpálya építés és karbantartás szolgáltatásába ez is beletartozik.