Művészkert

Gyakori eset, hogy ügyfeleink akkor fordulnak hozzánk kertészeti szaktanácsadás végett, ha a kertben olyan növényekkel kapcsolatos probléma lép fel, amit nem tudnak megoldani. Gyakori, hogy az interneten egymásnak ellentmondó információk találhatók, illetve önjelölt “szakértők” használhatatlan álmegoldásokat javasolnak.

Szaktanácsadás – Mikor van rá szükség?

Ön aztán végigpróbálja a gazdabolt szabadforgalmú szereinek teljes választékát, a tuja mégsem a legszebb, a rózsa rozsdafoltos, a gyep sárgul. Végül feladja, és szakembertől kér segítséget egy szaktanácsadás keretében.

Semmi gond, jó helyen jár! Az elvesztegetett időt nem tudjuk visszaadni, de a problémára megoldást fogunk adni kertészeti szaktanácsadás segítségével.

Szaktanácsadás

Rendelkezésünkre állnak olyan talaj- víz- és növényanalitikai módszerek, valamint növényvédelmi háttér, amelyek segítségével ezeket a problémákat meg tudjuk oldani, illetve megoldást tudunk javasolni Önnek a szaktanácsadás során.

Szaktanácsadás – Lehet, hogy egyszer is elegendő

Nem biztos, hogy folyamatosan szüksége van a mi jelenlétünkre, munkánkra. Néhány esetben elegendő, hogy az akut problémát felismerjük, feltárjuk az okokat, és megoldást javasolunk egy alkalom szaktanácsadás keretében. A szaktanácsadás viszzont akkor is ajánlott, ha még nem alakult ki semmilyen probléma, csupán szeretné megelőzni azt, és a növények gondozásához szakszerű tanácsokat kapni.

Szaktanácsadás - Miért bízzon a szaktanácsainkban?

A Művészkert két vezetője, azaz párom és jómagam, szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkezünk, és 14 éve vagyunk ezen a csodálatos pályán.

A mai napig több mint 190 kertdiagnosztikát végeztünk el sikeresen, és több tucat kert fenntartásáért vagyunk felelősek.

Kreativitást, fantáziát, szenvedélyes munkát egyesítő, jó problémamegoldó-képességű csapat vagyunk, akikre a jövőben is mindig számíthat szaktanácsadás vagy bármilyen kertészeti szolgáltatás terén, legyen az kertészeti szaktanácsadás, kerttervezés, kertdiagnosztika vagy bármi, ami a kerttel kapcsolatos.