Művészkert

Amennyiben stílusos, egyedi, igényeire szabott, profi és színvonalas kertre vágyik otthonában, akkor profi szakember segítségét érdemes kérnie kertépítés és kerttervezés során.

Hogyan zajlik a kerttervezés és kertépítés?

Az első a kommunikáció. A kerttervezés és kertépítés során nem csak a kertről, hanem a család életviteléről is fontos beszélni, hiszen ez a legfontosabb abból a szempontból, hogy milyen gondozást igénylő növények telepíthetők a kertbe, hogy később a legjobb formáját tudja hozni. Ahhoz, hogy a kert stílusára ráérezzek, fontos megismerkedni a leendő tulajdonosával, csak ezt követi a kert megtervezése.

Kerttervezés és kertépítés

A beszélgetés és a kert adottságai alapján elkészül a kert terve látványtervekkel, amit a megrendelővel egyeztetve pontosítunk ha kell, majd véglegesítünk. Ezt követi egy víz- és talajanalitika, amikor is teljes mikro- és makroelem kimutatást végzünk.  

Ezután a kerttervezés és kertépítés folyamatáról szóló szerződéskötés következik, ahol papíron is leírunk mindent. Ez egy biztosíték mindkét fél számára, hogy az a munka lesz elvégezve, amit a megrendelő igényelt, úgy, ahogy ő szeretné. Ha az elképzelések közben megváltoznak, akkor a szerződés természetesen módosítható.

Kerttervezés és kertépítés - A legizgalmasabb rész

A szerződéskötés után elkezdjük a terepelőkészítést, ami a meglévő terep rotálásából, gépi és kézi gyommentesítéséből, az öntözőrendszer telepítéséből és térburkolásból áll.

Ezt követi a várva várt kertépítés folyamata, amikor kialakítjuk a szinteket, leterítjük a termőföldet, szegélyezünk és telepítjük a növényeket füvesítéssel együtt. Ebbe beletartoznak a különböző dekorációs munkák is. Ez a kerttervezés és kertépítés leglátványosabb része.

Ezt követik az utómunkálatok, mint a takarítás. Az elszámolás során pedig tételes elszámolást készítünk a munkálatokról. Nálunk nincs váratlan többletköltség, nincs túlcsúszás a költségkereten, kivéve, ha Ön módosítja menet közben elképzelését. 

Az utólagos kertfenntartásban is kérje bátran szakmai segítségünket.

Mire számíthat, ha a kerttervezés és kertépítés folyamatát rám bízza?

-Kreativitást, fantáziát, szenvedélyes munkát egy rugalmas, jó problémamegoldó-képességű csapattól, akikre mindig számíthat,
-Kerttervezés és kertépítés iránti szakértelmet  –  a Művészkert két vezetője, azaz párom és jómagam, szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkezünk, és 14 éve vagyunk ezen a csodálatos pályán,
-Gyors, pontos és tiszta munkavégzést reális árakon,
-Nem utolsó sorban egy csodás kertet, aminek látványa minden nap öröm lesz.