Művészkert

A Művészkert nem csak a kertészkedésről szól, hanem annak szeretetéről és a természet adta alapanyagokból létrejövő alkotást, művészetet is. Egy jó kertépítő szakember odafigyel minden apró részletre.

Kertépítő szakember segítségével is lehet kreatív

Gondolkodjon előre akkor is, ha kertjéről van szó! Az, hogy hozzáértő, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező kertépítő szakember tapasztalatát veszi igénybe, nem jelenti azt, hogy a kerttervezés során nem használhatja ki kreatív energiáit, sőt!

Kertépítő szakember munkájával a kertépítés professzionális

A kerttervezés során felmérjük azt, hogy a kerttulajdonos milyen életvitelt él, ezáltal mi az, ami számára a legpraktikusabb és legfenntarthatóbb kivitelezés, illetve természetesen a stílusra is rátapintunk, hiszen minden ember egyedi, egyedi elképzelésekkel.

A kertépítés után nem hagyjuk magára az ügyfelet. Mi, mint kertépítő szakember, felkészítjük arra, hogy milyen módon kell a későbbiekben gondozni és fenntartani azt az alkotást, amit megálmodott magának és ahova szívesen tér haza minden nap.

Kertépítő szakember - Szívből és szakértelemmel

A Művészkert 20 éves múlttal rendelkezik. Egy párként vezetjük ezt a családi vállalkozást. Mindketten felsőfokú végzettséggel rendelkezünk, és immár 14 éve folytatjuk ezt a csodálatos szakmát. Agrármérnökként munkánkat nem rutinként kezeljük, hanem egy kreativitást és szenvedélyt igénylő művészetnek. A hozzáértő kertépítő szakember látásmódja, hogy mindenki más, mindenkinek más az igénye, így folyamatos megújulás minden egyes megrendelés számunkra.

Kertépítő szakember - Hol elérhetők a Művészkert szolgáltatásai?

Szolgáltatásaink az egész ország területén elérhetőek. Amennyiben Gödöllő 50 km-es körzetében, Budapesten vagy Pest megyében igényli szolgáltatásainkat, akár már másnap találkozhatunk személyesen. Munkákat az egész ország területén végzünk, mint kertépítő szakember.