Művészkert

Ha nem vagyunk olyan szerencsések, hogy rendelkezünk kedvünkre alakítható kerttel, akkor nem marad más, mint a beltéri dekorációk. A lakberendezés ezen részét is szakértelemmel vállaljuk. 

Beltéri dekorációk – Fontos, hogy harmonizáljon a kerttel

Amennyiben kertes házba készülnek a beltéri dekorációk fontos, hogy az passzoljon a kert stílusával. Amennyiben irodába szeretne egy nyugodt környezetet varázsolni, azt is egyszerűen megvalósítjuk.

Beltéri dekorációk – Fenntartás

Igény szerint vállaljuk, hogy az általunk kialakított növénydekorációkat, akár heti rendszerességgel ellenőrizzük növényeit, kicseréljük a vázában lévő csokrokat a beltéri dekorációk között.

Belső dekorációk – Nem mindegy a növények igénye

Kreativitásunkból adódóan tudjuk, hogy a belső tér harmóniájához, a belső dekorációk szépségéhez a növényzet nagyban hozzájárul, legyen szó cserepes növényekről vagy vágott virágról, vagy akár egy egész növényfalról. 

Ahhoz, hogy hosszútávon élvezhessük a növények szépségét és harmóniáját a nem elég az enteriőrhöz színével, formájával illeszkedő kaspót választanunk, hanem a növények igényeit is kell ismernünk.  

Belső dekorációk – Garanciát vállaunk

A Lakberendezők Országos Szövetségének tagjaként a belső dekorációk munkájára is garanciát, valamint igényes elhivatottságot vállalunk.